Élő Webkamera M7 Autópálya - Osszes Autopalya Webkam : Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd.

Élő Webkamera M7 Autópálya - Osszes Autopalya Webkam : Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd.. A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. A siófoki hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd átadták őt a mentőknek. Kilométerszelvényében egy motorkerékpáros szalagkorlátnak ütközött. Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd.

A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd. Kilométerszelvényében egy motorkerékpáros szalagkorlátnak ütközött. A siófoki hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd átadták őt a mentőknek. A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

M7 Autopalya Elo
M7 Autopalya Elo from kamera.kozut.hu
Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. A siófoki hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd átadták őt a mentőknek. Kilométerszelvényében egy motorkerékpáros szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

A siófoki hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd átadták őt a mentőknek. Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba. Kilométerszelvényében egy motorkerékpáros szalagkorlátnak ütközött.

Kilométerszelvényében egy motorkerékpáros szalagkorlátnak ütközött. Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd. A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. A siófoki hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd átadták őt a mentőknek.

M7 Autopalya Elo
M7 Autopalya Elo from kamera.kozut.hu
A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba. A siófoki hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd átadták őt a mentőknek. Kilométerszelvényében egy motorkerékpáros szalagkorlátnak ütközött. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd.

Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd.

A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. A siófoki hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd átadták őt a mentőknek. Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd. Kilométerszelvényében egy motorkerékpáros szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba. Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd. Kilométerszelvényében egy motorkerékpáros szalagkorlátnak ütközött. A siófoki hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd átadták őt a mentőknek. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom.

Webkamera Lista
Webkamera Lista from kozut.webcam
A siófoki hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd átadták őt a mentőknek. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba. Kilométerszelvényében egy motorkerékpáros szalagkorlátnak ütközött. Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd.

A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

Kilométerszelvényében egy motorkerékpáros szalagkorlátnak ütközött. A siófoki hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd átadták őt a mentőknek. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. Adni jó kupát, amellyel idén két helyen is segítenek majd. A baleset következtében egy nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama